2015. május 9., szombat

#Kritika 403 Yale egyetem diákjai - Dark Love



Kinézet :

Borzalmas, úgy ahogy van! Kezdjük a színekkel, egyáltalán nem zavar a fekete, viszont nem csak a részek szövegének, hanem a modulok kiírásainak is fehérnek kellene lennie, sokkal jobban mutatna. A fejléced egyszerűen borzalmas, egy igényes fejlécet sokkal szebben meg lehetne csinálni, mint egy így képekből össze szerkesztet valamit... Az szintén zavaró, hogy nem egyezik a blogod címével a fejlécedre írt szöveg... akkor most mi is a blogod címe ? Ajánlom, hogy válasz magyar vagy angol legyen a blogod címe, legyen olyan is ami a blogodról elárul valamit. 
Sablonnak egy egyszerűbbet választanék, míg háttérnek valami szép szürke vagy fekete hátteret. A moduljaidban sok olyan van, ami szerintem teljesen felesleges, sőt a sorrenden is változtatnék. A helyedben valahogy így csinálnám : 
- Rövid ismertető a történetedről 
- Oldalak ( Főoldal, Fejezetek, Szereplők, Kritikák, Díjak ) 
- Információk ( Ide az olyan dolgokat írnám, mint pl : mikor indult a blog, kikészítette a designt, honnan származnak a képek meg hasonlók ) 
- Oldalmegjelenítés 
- Facebookon is ( Nos itt egy sokkal kisebb szerkesztet képet tennék a két főszereplőről ) 
- Rendszeres olvasók 
- Chat 
- Közvélemény kutatás ( Ha esetleg tartasz )
- Jogok 
- Cserék 
- Magadról 
Az oldalakból kiszedném a Fülszöveget és a Magyarázatot, mert fölösleges. A blogarhívumot szintén levenném, ahogy a Díjat is, mert annak az oldalakban csinálj helyet. A magyarázat kigyűjtés helyet helyet, írd le a történetben mit jelentenek a szavak, aki olvassa a blogod az úgy is tudni fogja! Megnéztem a Karakterek oldaladat és észre vettem, hogy Ian és Nina a főszereplő. Számomra nem baj, csak fura más neveken olvasni őket, hisz mindketten a sikerüket a Vámpírnaplók című sorozatuknak köszönhetik. Ajánlom, hogy csináltass rendezett képeket is, amik egy nagyságúak! 

25 / 12

Történet : 

Nem rajongok a misztikus történetekért, de mindig van olyan ami igényes lehet közöttük. A tiéd számomra nem nyerte el a tetszésemet! Amikor gondolat menetet írsz írj folyamatosan ne csak egy sorba egy rövid mondatott. Ne tő mondatokban írj, hanem kifejezőbben. Írj több gondolat menetet és kevesebb szemszöget egy részben. Az olvasó nem pont azt szeretné, hogy pár sor párbeszédet olvasson, hanem egy hosszabb történéssekkel jól megírt részt. 

25 / 17

Nem szerettelek volna megbántani semmivel, de ez az őszinte véleményem!

Összesen : 50 / 29

1 megjegyzés:



  1. شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة شركة تنظيف شقق بالمدينة المنورة
    شركة تنظيف سجاد بالرياض شركة تنظيف سجاد بالرياض
    شركة تنظيف موكيت بالرياض شركة تنظيف موكيت بالرياض
    https://www.bfirstseo.com/ https://www.bfirstseo.com/
    شركة الاول للتنظيف و مكافحة الحشرات

    VálaszTörlés