2015. március 14., szombat

#Kritika 364 A Halál Árnyékában

A Halál Árnyékában
A Halál Árnyékában ( x )
Kinézet :

A fejléced azt tükrözi, ami a történeted. Egy magányos lányt. Számomra kicsit túl sötét és a címet is másik helyre írtam volna, hogy jobban látni lehessen. Ha az oldalakban megtalálható a Fejezetek, akkor szerintem felesleges. A modulok sorba állításában annyit változtatnék, hogy fentebb hoznám még a chat elé a rendszeres olvasó modult. Továbbra is a sötét színek dominálnak, de így van összhangban a fejléceddel. Talán a hátteret világosabbra állítanám, hogy ne legyen ilyen sötét. 
A Történet szövegét, kicsit nagyobbra állítanám, hogy jobban olvasható legyen. 

25 / 22

Történet : 

Éhezők Viadala fanfiction! Eddig nem sok ilyen történettel volt szerencsém találkozni és azok is többek között Katniss Everdeen-ről szólt. Nagyon meglepet amikor a nevét olvastam Johanna Mason. Ugye a filmnek a második részében jelenik meg olyan ellenségesen írod le, hogy az valami hihetetlenül jó! Ő az a karakter / szereplő, aki küzd a világ ellen és kevés jó cél érdekében szövetkezik, beszélget másokkal. A Kapitólium elleni utálata megmaradt, ami többek között őt jellemzi. Kevés érzelmet mutat, számíthatatlan és rideg. 
A Prológussal kezdjük az elemzésemet : Tömör, rövid, lényegre törő. Úgy veszem észre pár mondatott ketté törtél. Nem baj, ha egy mondat két sorból áll veszők segítségével elválasztva. Johannához illenek a tő mondatok, de nem ilyen sok. Úgy értem, nem csak abból kell állnia. 
Te így írtad : A hetedik körzetben élek. Az emberek itt, a körzetemben furcsának tartanak. Talán nem is áll messze a valóságtól.
Én így írnám : A hetedik körzetben élek. Az emberek itt, a körzetemben furcsának tartanak, talán nem is áll messze a valóságtól.
A végén a Bármi áron. mondatott nem csak kijelentő, de lehetne felszólító is. 
Első rész : Első észre vételem, ismét a tő mondatok, a második pedig, hogy használj szó közt a mondatok között! A hossza figyelemre méltóan megteszi, lényeges dolgok is történnek benne, ugye az Aratás név sorsolása. 
Második rész : Ez a rész az első össze kötő folytatása. Ahogy Josh miatt kiakadt biztosra veszem, hogy nem csak apró érzelmeket táplál iránta, hanem sokkal többet. Azt hiszem csak ezek után fog a történet igazán. 
A szereplők karaktereinek szerintem olyan embereket választottál, akik nem szokványosak és nem minden második blogban szerepelnek! 
További sikeres blogolást kívánok neked! 


25 / 20



Összesen : 50 / 42 



Amelia S. 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm!Igyekszem javítani a hibákat!Köszönöm hogy elég gyorsan is hoztad!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon szívesen írtam kritikát. Örülök, ha megfogadod a tanácsaimat!
      Üdv, Amelia

      Törlés