2015. március 22., vasárnap

#Filmajánló Csúf szerelem



" Kyle jóképű, elkényeztetett New York-i kamasz, mindene megvan, amiről egy tini álmodhat. Bal szerencséjére egyik nap a suliban megalázza Kendrát, nem tudva, hogy boszorkány. A lány büntetésből szörnyeteggé változtatja. Ettől kezdve Kyle fordított életet él, nappal elrejtőzik a világ szeme elől, és csak éjjel settenkedik az utcákra. A fiúnak egy éve van arra, hogy találjon olyan valakit, aki a szörnyeteg külseje alatt meglátja benne az embert, vagy örökre úgy marad. Egyetlen reménye az osztálytársa, Lindy. A Szépség és a Szörnyeteg modernizált meséje. "

Pár mondatban a film : 

A napokban volt időm és jó pár filmre jutott időm, így próbáltam olyanokat keresni amiket eddig még nem láttam. Imádom a Szépség és a Szörnyeteg modern kori filmes változatait. A film fantasztikus. Adott egy beképzelt, jó képű srác és egy problémás családból származó, feltűnést kerülő lány. Amikor a srác választást nyer, még pedig a szépségével. A suli leggótabb lánya, kiakad rá, ha ez pedig nem elég még meg is alázza. Ahogy a régi mesében, ő is elátkozza. Az egész testét elcsúfítja, néhány helyen úgy tűnik, mintha tetoválása lenne. Apja befolyásos üzlet ember, aki miatt lett olyan a fia, mint amilyen. Menő, önző, nem törődő. Próbálja orvosokkal helyre hozatni, de nem sikerül ezért inkább egy nyugodtabb környéki lakásba dugja. Ígéretet tett, amit megszeg, mint általában. A fia egyedül marad, a bevándorolt bejáró nőjével és vak oktatójával. Egy évet kapott arra, hogy átértékelje életét és ebből jó pár hónapot ön sajnálattal tölt el. Egy idő után viszont kimerészkedik, de csak is éjszaka kerülve az embereket. Halloween éjszakáján merészkedik ki először, amikor is megtudja mit gondol róla valójában mindenki, meg kapta az első hatalmas pofont, azon kívül ahogy kinéz. Követni kezdi Lindyt, akit valamilyen módon át értékel magában, ahogy figyeli. Tetszik neki és egy idő után talán többet szeretne. Lindy zűrös apja miatt ismét veszélyben, Kyle pedig ezt nem hagyhatja. Megvédi minden áron! A közös együtt élés se indul valami fényesen, hamis név és ha még ez sem elég akkor soha nem mutatkozik előtte. Ami után megfogad egy tanácsot, jó úton halad Lindy szíve felé. Egyre többet látja mosolyogni és ettől ő is jobban érzi magát. Amikor pedig megmutatja magát nem ijed meg, össze barátkoznak. Kyle tudja ki Lindy, Lindynek viszont fogalma sincs róla. Lindy épp egy fontos " randi " keretében hagyja magára, hogy rohanjon túl adagolt édesapja mellé. A levél elolvasása után bonyolódik a helyzet. Kyle magába zárkózik és nem válaszol semmilyen üzenetre. Végül a szerelmük győz vagy szenvedés marad helyette ? Kyle vissza nyeri régi külsejét, de vajon régi paraszt énje is megmarad ? 
Ha ezekre választ szeretnél kapni, nézd meg a filmet. Nem fogjátok meg bánni, romantika, dráma egy fiú és egy lány története. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése